چگونه برای کاهش کراتینین 4.1 در نارسایی کلیه

چگونه برای کاهش کراتینین 4.1 در نارسایی کلیه

چگونه برای کاهش کراتینین 4.1 در کلیه FailureI AM بیمار نارسایی کلیه، سطح BUN من است 42 و کراتینین 4.1 است، آن را بسیار بالا. چگونه می توانم آنها را کاهش دهد؟

چه کاری می تواند سطح BUN و کراتینین 42 4.1 بگویید؟

خب، هر دو BUN سطح 42 و کراتینین 4.1 بیش از حد طبیعی است. اگر کلیه ها به خوبی کار نمی کند، نیتروژن اوره در خون باقی بماند. میزان طبیعی BUN 7-20mg / dl است. اگر BUN خود را بیش از دوز 20mg / dl است، کلیه های شما ممکن است در قدرت کامل کار؛ کراتینین یک مارکر غیر مستقیم از GFR یا چگونه به خوبی کار کلیه ها باشد. سطح طبیعی کراتینین برای مردان 0.6-1.2mg / dl است، و برای دختران، به 0.5-1.1mg / dl است. به طور کلی، سطح کراتینین افزایش می یابد تا حدود 40-50٪ از عملکرد کلیه از بین رفته است.

بنابراین سطح BUN و کراتینین 42 4.1 می توانید بگویید که وجود دارد آسیب کلیه و کراتینین 4.1 به معنی کاهش متوسط ​​عملکرد کلیه، و وضعیت در حال حاضر در مرحله 3 بیماری مزمن کلیه که هنوز تا به امکان خاص متوقف شود توسعه یافته است.

چگونه برای کاهش BUN سطح 42 و کراتینین 4.1؟

اما متداول و درمان جدید برای سطح BUN بالا و سطح کراتینین بالا عبارتند از:

رژیم غذایی معقول

برخی از داروها برای کاهش کراتینین سطح

-Dialysis

داروهای گیاهی چینی

درمان آلودگی -Blood

-Micro چینی Osmotherapy پزشکی

به عنوان یک بیمار بیماری کلیوی، شما باید با درمان به صرفه جویی در کلیه درمان می شود. اگر شما علاقه مند در آن برای درمان نارسایی کلیه هستند و یا می خواهید برای کاهش سطح کراتینین بالا، شما می توانید ایمیل به ما ارسال کنید، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد تا شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 دی 1395 | نظرات ()